Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn octombrie 2014

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 15:13

Horoscop Capricorn octombrie 2014

 

Horoscop Capricorn octombrie 2014Afla horoscop Capricorn octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Dragoste

Nativii Capricorn vor deborda de senzualitate in luna octombrie 2014. Prezenta planetei Venus, pe casa dragostei si a cuplului, va pune in centrul atentiei familia si caminul. Acest aspect astral va pune in valoare farmecul si va ofera o serie de oportunitati de rezolvare a problemelor de cuplu. Este momentul prielnic sa discutati, sa analizati si sa treceti mai departe, mai intariti si mai siguri de relatia voastra. Un alt aspect norocos deriva din faptul ca partenerul de viata va fi acolo ori de cate ori veti simti nevoia, va va ajuta, sprijini si incuraja. Nativii Capricorn care sunt intr-o relatie este posibil sa ia decizia oficializarii acesteia sau sa decida sa locuiasca impreuna cu persoana iubita. Si Capricornilor singuri le surad astrele si este foarte posibil ca in viata lor sa apara persoana la care viseaza de atata vreme.

 

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional luna octombrie 2014 se anunta una destul de activa. Veti avea parte de o viata sociala foarte activa care va poate aduce beneficii si pe plan profesional. Fie ca aflati informatii interesante si utile, fie ca intalniti oameni care va pot sprijini. Oricum, trebuie sa fiti pregatiti psihic pentru a face fata multor provocari, schimbari si evenimente neasteptate. Astrele sunt insa de partea voastra si veti avea parte de energia necesara pentru a face fata tuturor cerintelor. Veti avea parte si de o buna relatie de colaborare cu membrii echipei. Pentru Capricornii care doresc sa-si dezvolte afacerea sau sa debuteze in afaceri este un moment foarte bun. Nici cu banii nu stati rau. Este foarte posibil ca o suma insemnata de bani sa apara din surse la care nici nu va asteptati.

 

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Sanatate

Chiar daca va fi o luna agitata, in care pot fi perioade mai stresante veti reusi sa mergeti mai departe avand sprijinul celor dragi. Prezenta planetei Marte va poate face predispusi la anumite accidente. Este posibil ca spre sfarsitul lunii sa va confruntati cu o serie de infectii si inflamatii pe fondul scaderii imunitatii. Daca afectiunile vor fi mai grave nu ezitati sa mergeti la medic. Incercati sa profitati de timpul liber pentru a va detensiona psihic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: