Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur octombrie 2014

Marţi, 16 Septembrie 2014 23:28

Horoscop Taur octombrie 2014

 

Horoscop Taur octombrie 2014Afla horoscop Taur octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur octombrie 2014 - Dragoste

Pentru nativii Taur in luna octombrie 2014 pe plan sentimental se anunta vremuri destul de agitate. E timpul innoirii si al schimbarii. In ajutor va sare Jupiter si Uranus, insa nu trebuie neglijat Saturn, care se afla in casa cuplului Taurului si ajuta in lupta cu Saturnmai ales in ceea ce priveste conservatorismul acestuia. Totusi, nu neglijati prezenta lui Marte, retrograd in casa cuplului Taurului, incepand din a doua decada a lunii octombrie 2014. De asemenea, nu e de neglijat nici Soarele, prin eclipa din 23-24 octombrie, in conjunctie cu Venus, planeta iubirii. In viata de cuplu asteptati-va la evenimente placute si deosebite, cu impact asupra vietii de cuplu, insa luate pe neasteptate, impulsiv si dinamic.

 

Horoscop Taur octombrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera se anunta vremuri deosebit de bune, caci sunteti tranzitati de Soare si, in plus, beneficiati de retrogradarea lui Mercur, opozitia Venus-Uranus, confunctia Venus-Nordul Sud, precum si efectele eclipsei de Luna. Asadar, toul e deosebit si inedit in viata dvs. Puteti fi prinsi in diverse activitati, insa totul pare sa fie in avantajul dvs. Fie ca e vorba de relatii sentimentale, fie ca e vorba de relatii de colaborare, toate acestea va sunt de ajutor si vin in sprijinul dvs. Financiar, lucrurile stau excelent, aveti energie si nu aveti probleme in ceea ce privesc aspectele financiare, cu accent spre activitatea cu fiscul, asigurarile si bancile. Daca simtiti totusi ca ceva e in neregula, nu ezitati sa va razgaditi. Decizia va apartine.

 

Horoscop Taur octombrie 2014 - Sanatate

Nu se anunta mari probleme de sanatate in luna octombrie 2014, insa nu trebuie sa va pripiti. Cel mai bine ar fi sa nu neglijati starea personala de sanatate, caci axa sanatatii pare sa fie tulburata de doua opozitii, respectiv: Soare-Uranus si Venus-Uranus. Nu trebuie neglijata nici eclipa de Luna din 8 octombrie 2014, ceea ce poate aduce multe schimbari. Dar, nu va panicati, caci sunteti puternici si reusiti sa faceti fata oricaror provocari dincolo de stresul marit, grija si indatoririle de zi cu zi. Totusi, ochii in patru si fiti precauti in ceea ce privestea starea dvs. de sanatate!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: