Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti octombrie 2014

Duminică, 21 Septembrie 2014 14:19

Horoscop Pesti octombrie 2014

 

Horoscop Pesti octombrie 2014Afla horoscop Pesti octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Dragoste

Prima parte a lunii octombrie 2014 pentru nativii Pesti va sta sub semnul planetei Marte. Acest aspect astral poate sa aduca in viata voastra anumite neplaceri pe plan sentimental. Este posibil sa iasa la suprafata niste dezamagiri mai vechi sau sa aflati niste informatii din trecut care sa va puna de ganduri si care sa va zdruncine putin relatia. Nu luati decizii la impuls, ascultati tot ceea ce partenerul de viata are de spus, explicatiile acestuia. Prin comunicare veti reusi sa depasiti acest moment. Vremuri mai bune se anunta in momentul in care planeta iubirii, Venus, intra in casa dragostei, pe 10 octombrie. Este momentul in care si in viata nativilor Pesti poate intra acea persoana pe care o asteapta de multa vreme.

 

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera sunt sanse mari de reusita, de a avansa sau schimba locul de munca. Veti avea o perioada in care veti fi mai indrazneti, va veti focusa atentia pentru a dovedi ca sunteti foarte buni in ceea ce faceti. Este momentul prielnic pentru a va implica in diverse proiecte. Cu siguranta abilitatile voastre vor aduce plus valoare acestora. Veti avea capabilitatea de a privi foarte lucid problemele care se vor ivi pe parcurs si sa gasiti solutii optime de rezolvare a acestora. Cei care au afaceri pe cont propriu vor trece si ei printr-o perioada prielnica, vor aparea oportunitati neasteptate si banii vor aparea si ei din surse la care nu va asteptati. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca vor avea parte de o surpriza placuta si este posibil sa gaseasca ceea ce cautau. 

 

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Sanatate

Forma fizica si psihica va ajuta sa faceti fata tututor provocarilor de la locul de munca si de acasa in special in prima parte a lunii octombrie. In partea a doua este insa posibil sa va confruntati cu o scadere a tonusului fizic si de asemenea sa va confruntati cu o usoara stare de spirit mai negativa. Nimic insa prea grav. Avand sprijinul familiei, al prietenilor si al colegilor veti trece mai usor peste probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: