Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu decembrie 2016

Luni, 14 Noiembrie 2016 14:53

Horoscop Leu decembrie 2016

Horoscop Leu decembrie 2016Afla horoscop Leu decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu decembrie 2016 - Dragoste

In luna decembrie 2016 sunteti extrem de pasionali gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus si Marte. Traiti totul la cote maxime in plan afectiv, fiind deschisi oricaror provocari. Va place sa petreceti in compania perechii dvs., mizand pe emotie, armonie, dragoste, traire sufleteasca intensa, s.a.m.d. Sunt favorizate iesirile in societate si chiar calatoriile romantice. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Tineti ochii larg deschisi si lasati-va purtati de valul sentimental, dar nu exagerat. Incercati sa nu va pierdeti cumpatul. E bine sa fiti senzuali si emotivi, dar nu uitati de ratiune, deoarece nu sunt excluse situatiile critice, de maxima tensiune. Iubiti intens, dar fiti cu picioarele pe pamant, pe cat este posibil!

Horoscop Leu decembrie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna decembrie 2016 plina de activitati in plan profesional. Rezultatul depinde doar de dvs., de felul cum actionati si relationati in munca de echipa, contracte, asocieri, aliante si colaborari de parteneriat. Incercati sa comunicati cat mai deschis cu membrii echipei, sa stabiliti obiective comune si sa actionati in baza aceleiasi strategii in vederea atingerii acestora. Tineti cont de parerile celor din jur, nu actionati impulsiv si evitati situatiile controversate. In cazul aparitiei unor situatii neprevazute, fiti chibzuiti, restabiliti planul de actiune, concentrati-va pe reusita si fiti increzatori ca totul va fi dus la bun sfarsit cu bine. Atu-urile principale sunt creativitatea, talentul si originalitatea de care dati dovada. Financiar, va bucurati de castig, dar mare atentie cum va gestionati banii. Asadar, mare atentie la modul cum ii cheltuiti!

Horoscop Leu decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, dar nu va panicati. Sunt doar momente si momente. Mai exact, vorbim despre aspecte neplacute datorate influentelor survenite din partea planetelor Pluto, Uranus si Jupiter, aflate in plan retrograd in casa bolilor Leului. Sunteti extrem de sensibili si nu ar strica sa fiti vigilenti in cazul aparitiei unor neplaceri ce au legatura cu sistemul nervos si sistemul respirator. Nu ar strica sa efectuati un control de rutina, pentru a evita aparitia unor probleme ori recidiva unor afectiuni mai vechi. Acordati timp pentru odihna si relaxare, fiti increzatori si optimisti in viitor. Recurgeti la o alimentatie sanatoasa si echilibrata, evitand excesul de sare, zahar si grasimi. Fiti vigilenti in manuirea obiectelor si evitati excesele de orice fel. In rest, bucurati-va de atmosfera calda din familie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: