Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu martie 2017

Marţi, 07 Februarie 2017 17:10

Horoscop Leu martie 2017

Horoscop Leu martie 2017Afla horoscop Leu martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 aduce veselie, armonie si fericire in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Daca sunteti intr-o relatie, vorbim de evolutie favorabila si consolidare relationala, mizand in principal pe sentiment, implicare si implinire sufleteasca. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, important e sa iesiti in lume, sa socializati, sa participati la tot soiul de evenimente (sociale, profesionale, cultural-artistice, etc.). E important sa comunicati si dragostea isi va face simtita prezenta. Nu sunt excluse calatoriile romantice si relatiile la distanta.

Horoscop Leu martie 2017 - Cariera si bani

Se anunta o luna martie 2017 ce sta sub semnul introspectiei si a evaluarii activitatii desfasurate in plan profesional. Accentul cade pe activitatile de formare si dezvoltare profesionala. Fie aprofundati cele insusite pana acum, fie recurgeti la noi specializari si conversii profesionale. In acest sens, e cert faptul ca studiati mult, va implicati in activitati de cercetare si nu ratati nicio ocazie de conectare la mediile academice si stiintifice. La locul de munca, preferati activitatile colective si munca in echipa, reusind sa va faceti remarcati prin idei originale si creative, dexteritate, eficienta, etc. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase, ce provin din investitii, afaceri si proiecte de parteneriat.

Horoscop Leu martie 2017- Sanatate

In luna martie 2017 nu sunteti in elementul dvs. forte din punct de vedere al starii de sanatate, dar nu e cazul sa va panicati. Pur si simplu, va simtiti slabiti, iar rezistenta organismului e destul de scazuta. E doar o perioada trecatoare, insa. Important e sa fiti optimisti si sa nu cadeti prada deznadejdii. Pentru a va incarca bateriile trebuie sa recurgeti la un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. In primul rand, e bine sa stati in compania familiei si a prietenilor dragi. In al doilea rand, ar fi bine sa recurgeti la un regim alimentar sanatos si chiar sa luati anumite vitamine si multiminerale pentru intarirea sistemului imunitar. Nu in ultimul rand, acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: