Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator martie 2017

Sâmbătă, 11 Februarie 2017 00:40

Horoscop Sagetator martie 2017

Afla horoscop Sagetator martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator martie 2017 - Dragoste

Martie 2017 sta sub semnul armoniei si a fericirii in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetei Venus. Vorbim despre entuziasm, emotie, senzualitate, romantism si va place sa experimentati lucruri noi. In acest fel, luand parte la situatii diverse de viata, aveti discernamant sa analizati si sa gasiti caile cele mai eficiente de implinire. In orice caz, vorbim despre iubire si implinire sufleteasca. Paleta activitatilor e diversa, avand parte de o intreaga gama de trairi emotionale: indoieli, impacari, reintalniri, implinire, etc. In functie de statutul si directia/evolutia relatiei, fie vorbim de despartire, fie de lamuriri ce aduc continuitate in relatie. Daca sunteti singuri, aveti predispozitia de a va indragosti la prima vedere ...

Horoscop Sagetator martie 2017 - Cariera si bani

Vorbim despre o luna martie 2017 plina de actiune, indeplinind activitati din cele mai diverse. In prima jumatate a lunii manifestati un interes sporit pentru casa si familie, avand preocupari predilecte pentru bunuri si proprietati, manifestand un interes sporit spre trecut si istorie. In a doua jumatate a lunii preferati sa va implicati in activitati de natura artistica, reusind sa va puneti in valoare originalitatea si creativitatea, mizand pe talent si expresivitate. Avand in vedere astfel de aspecte, va mobilizati eficient si aveti idei indraznete, pe care le folositi in promovarea si publicitatea activitatilor profesionale intreprinse. Indiferent de situatie, sefii va apreciaza si rezultatele frumoase nu intarzie sa apara. Aveti parte de cresterea veniturilor, ceea ce va stimuleaza.

Horoscop Sagetator martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 sunteti extrem de vulnerabili din punct de vedere al starii de sanatate. Fiti precauti si preventivi, astfel ca nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina. Mai mult de atat, daca stiti ca suferiti de anumite afectiuni, nu ar strica sa efectuati un control medical amanuntit, pentru a evita aparitia unor eventuale recidive si complicatii. Nu e cazul sa va panicati! Trebuie doar sa va rezolvati problemele mai vechi de sanatate. In rest, ganditi optimist, zambiti cat mai mult si nu uitati ca bateriile vi le incarcati in preajma celor dragi. Mai mult decat atat, acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare. In rest, nu uitati ca trebuie sa recurgeti la un regim alimentar cat mai sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: