Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator iulie 2016

Joi, 09 Iunie 2016 23:35

Horoscop Sagetator iulie 2016

Afla horoscop Sagetator iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator iulie 2016- Dragoste

Se pare ca in luna iulie 2016 accentul cade pe viata relationala, iar preocuparile amoroase si matrimoniale sunt cele mai importante. In sfarsit, va bucurati de armonie, liniste si iubire in viata de cuplu, gratie influentelor pozitive ale planetei Mercur. In prima parte a lunii mizati mai mult pe trairea interioara intensa, iar gandurile nu va dau pace. Va framantati si incercati sa gasiti explicatii psihologice in tot ceea ce va priveste. In a doua parte a lunii reusiti sa va exterioarizati si sa va exprimati sentimentele. Sunteti mai relaxati si optimisti, fiind favorizate iesirile in societate si chiar calatoriile cu scop sentimental.

Horoscop Sagetator iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 norocul va surade, iar succesul e aproape. Munciti mult, evident, insa reusiti sa va mobilizati si sa va canalizati energia pentru indeplinirea sarcinilor, rezolvarea problemelor ivite si atingerea obiectivelor stabilite initial. Va place sa munciti in echipa, fiecare avand sarcini clare de lucru. De asemenea, sunt favorizate colaborarile si parteneriatele de afaceri la distanta, precum si investitiile. Spre final de luna reusiti cu brio sa va canalizati atentia spre latura stiintifica, culturala, spirituala. Reusiti sa imbinati utilul cu placutul si, financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Aveti parte de castiguri frumoase si chiar alte venituri suplimentare ori cadouri.

Horoscop Sagetator iulie 2016- Sanatate

Iulie 2016 pare sa fie o luna de foc. Sunteti activi, iar consumul de energie e maxim. Fiti cu bagare de seama si incercati sa va temperati in porniri. Nu uitati ca e nevoie de echilibru, prudenta si precautie pentru a evita orice problema de sanatate. Nu sunteti in cea mai buna forma, iar planeta Saturn va pune piedici. Oscilati intre perioade bune si mai putin bune, dar nu va panicati. Totul depinde de dvs. si modul cum va manifestati. Asadar, fiti cu ochii in patru si evitati excesele de orice fel. Va stiti limitele, deci actionati in consecinta, mai ales in a doua jumatate a lunii cand sunteti mai sensibili in plan fizic si mental. Ganditi optimist, adoptati un regim alimentar cat mai sanatos si acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: