Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iunie 2015

Sâmbătă, 09 Mai 2015 22:07

Horoscop Taur iunie 2015

Horoscop Taur iunie 2015Afla horoscop Taur iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur iunie 2015 - Dragoste

In luna iunie 2015, tot ceea ce isi doresc nativii Taur include liniste, armonie si calm. Acestia sunt inclinati mai mult spre viata de familie, viata de cuplu si cu greu isi asuma riscuri. Vor doar stabilitate, siguranta, intimitate, dand dovada de mult pragmatism in aceasta perioada. Factorul mobilizator sunt banii. Acestia fie influenteaza alegerile sentimentale, fie constituie un scop comun de interes in viata de cuplu. Doza de romantism patrunde in viata sentimentala a nativilor Taur, prin intermediul unor amintiri din trecut ori a unor reintalniri ce rascolesc interiorul.

Horoscop Taur iunie 2015 - Cariera si bani

In luna iunie 2015 punctul de interes este reprezentat de tranzactiile imobiliare. Situatiile sunt din cele mai diverse. Fie doriti o locuinta noua, fie sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa sau doriti sa va reamenajati locuinta/casa, fie doriti sa aveti o gradina etc. Pe toata perioada atentia dvs. e indreptata spre acest domeniu al imobiliarelor, dorindu-va ceva mai mult, mai frumos, mai incapator, mai luminos. Activitatile derulate au scopul de a efectua tranzactii ce aduc bani. Aveti parte de numeroase initiative financiare, iar sansele de reusita sunt mari, caci reusiti sa va mobilizati.

Horoscop Taur iunie 2015 - Sanatate

Se pare ca sunteti intr-o forma fizica excelenta in luna iunie 2015. Pur si simplu debordati de energie, gratie prezentei favorabile a planetelor Venus si Jupiter. Sunteti plini de viata, optimisti, veseli. Totusi, cadeti usor prada micilor tentatii ce pot cauza neplaceri. Sunteti pofticiosi, lacomi si cu tendinta spre excese, ceea ce nu va face bine. Fiti precauti si adoptati un stil echilibrat de viata. Mare atentia mai ales daca stiti ca aveti probleme cu tensiunea, colesterolul, glicemia. Asadar, atentie, prudenta, cumpatare si moderatie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: