Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iunie 2015

Miercuri, 13 Mai 2015 23:25

Horoscop Gemeni iunie 2015

Horoscop Gemeni iunie 2015Afla horoscop Gemeni iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni iunie 2015 - Dragoste

Se pare ca va bucurati de o luna de iubire si implinire pe plan sentimental gratie prezentei lui Marte in Gemeni. In aceasta perioada accentul cade pe emotie, dorinta, energie si forta relationala. Cel mai adesea, acestea apar brusc, cu mare intensitate si cer implinire imediata. Sunteti provocatori si abia asteptati sa fiti observati. Cu singuranta, sansele de reusita sunt mari caci aveti noroc in plan sentimental in aceasta luna. De asemenea, manifestati predilectie spre sentiment, emotie, tandrete si senzualitate.

Horoscop Gemeni iunie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna iunie 2015 norocul va surade, astfel ca veti atinge succesul in plan profesional. Mizati, in principal, pe creativitate, inovatie, progres, initiativa, originalitate, schimbare. Evident, ajutorul se datoreaza prezentei favorabile a planetelor Venus, Mercur si Jupiter in Gemeni. Pe de o parte, Venus si Jupiter aduc sansa, punand accent pe comunicare, intelect, pricepere, forta. Pe de alta parte, Mercur aduce originalitate, reusita, actiune si solutii inedite in rezolvarea unor probleme la locul de munca. Marte isi face si el aparitia si favorizeaza optimismul, curajul si forta. Reusiti sa va remarcati prin ideile personale si imprejurarile de munca eficienta pe care o depuneti. Financiar, nu sunt motive de ingrijorare.

Horoscop Gemeni iunie 2015 - Sanatate

Va bucurati de o stare de sanatate excelenta in luna iunie 2015. Din punct de vedere fizic nu se prevede nicio problema, caci triada Soare-Mercur-Marte e aducatore de energie si forta. La nivel mental, totul e bine. Sunteti deosebit de increzatori si fermecatori. Sunteti deschisi in comunicare. De asemenea, acordati timp pentru odihna si iesiri in aer liber. Va place sa umblati, sa intalniti oameni noi, sa va petreceti timpul alaturi de familie si prieteni. Totusi, fiti precauti si nu cadeti prada tentatiilor. Nu fiti impulsivi si eviti excesele de orice fel. Incercati sa va temperati si controlati-va!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: