Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator mai 2015

Luni, 13 Aprilie 2015 23:41

Horoscop Sagetator mai 2015

 

Horoscop Sagetator mai 2015Afla horoscop Sagetator mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator mai 2015 - Dragoste

Mai 2015 pare sa fie o perioada destul de agitata din punct de vedere emotional, sentimental. Mercur este retrograd, ceea ce aduce cu sine probleme de comunicare, dualitate, instabilitate, indecize, complicatii. Revin in actualitate vechi probleme ori unele situatii delicate ce necesita lamuriri si solutionare. Prezenta lui Marte aduce atat pasiune si dorinta, cat si imprudenta, neatentie, tensiune si neintelegere. Pe toata perioada lunii mai 2015 au loc multe discutii avand drept scop dorinta de a aduce acordul in viata de cuplu a sagetatorilor. Eforturile se unesc pentru atingerea unui scop comun.

 

Horoscop Sagetator mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 lucrurile merg destul de bine in cariera. Munciti, insa eforturile dvs. sunt recunoscute si apreciate, astfel ca reusiti sa va faceti remarcati, sa obtineti outonomie. Rezultatele pe care le obtineti sunt frumoase si asta e mare lucru. Dar, succesul depinde de modul in care relationati cu ceilalti, de interactiunea pe care o stabiliti cu asociatii, colaboratorii si chiar sefii dvs. Incercati sa actionati cat mai clar, corect si eficient astfel incat sa evitati eventualele situatii neprevazute si incurcaturile ce pot surveni ca urmare a retrogradarii lui Mercur si a tranzitului lui Marte prin casa parteneriatelor. 

 

Horoscop Sagetator mai 2015 - Sanatate

In luna mai 2015 nu ar strica sa fiti mai atenti asupra starii personale de sanatate caci Soarele traverseaza casa sanataii Sagetatorului. Nu trebuie sa va ingrijorati insa, e doar ceva obisnuit, nu neaparat serios si grav. In aceasta perioada puteti merge la un control medical de rutina, precum analize uzuale si controale periodice avand drept scop rezolvarea unor probleme amanate. In rest, ar fi bine sa adoptati un stil cat mai sanatos de viata, sa va relaxati, sa faceti miscare, ca adoptati o dieta alimentara echilibrata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: