Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti septembrie 2014

Sâmbătă, 23 August 2014 01:01

Horoscop Pesti septembrie 2014

 

Horoscop Pesti septembrie 2014Afla horoscop Pesti septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca luna septembrie 2014 este extrem de benefica pentru viata de cuplu a nativilor Pesti, gratie trecerii Soarelui si a planetei Venus prin casa cuplului Pestilor. Pe de o parte, reusiti sa va canalizati energia si interesul spre perechea dvs. Totul pare sa se invarta in jurul relatiei si a vietii de cuplu. Pe de alta parte, aveti mari sanse de reusita si impliniri pe plan sentimental. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti sufletul pereche. Daca sunteti intr-o relatie de cuplu, intreaga energie este canalizata pe traire si simtire. Aveti nevoie de dragoste si reusiti sa oferiti dragoste.

 

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna septembrie 2014 plina de activitati si actiuni intreprinse pe plan profesional. Cu siguranta, va remarcati si sunt favorizate parteneriatele, asocierile si contactele de afaceri. Munca in echipa va caracterizeaza si e aducatoare de beneficii materiale si succes. Gratie prezentei lui Marte in casa carierei Pestilor sunteti predispusi la actiune si implicare in proiecte aducatoare de venituri si promovare in cariera. Cert e ca aveti parte de o luna plina de energie, elan, initiativa si forta, caci planetele Jupiter-Uranus-Marte va sar in ajutor. Dispuneti de entuziasm, oportunitate si reusita.

 

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Sanatate

In luna septembrie 2014 sunteti activi si va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Totusi, evitati excesele si nu exagerati cu munca. Protejati-va si adoptati un stil de viata sanatos. Adoptati un regim alimentar echilibrat - mancati cat mai sanatos, odihniti-va suficient, faceti miscare, incercati sa nu mai puneti totul la suflet. Daca suferiti de afectiuni ce implica probleme cu glicemia, tensiunea, colosterolul, etc. ar fi cazul sa faceti un control medical si sa realizati cateva investigatii medicale. Fiti precauti si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: