Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara 2015

Miercuri, 01 Octombrie 2014 11:24

Horoscop Fecioara 2015

 

Horoscop Fecioara 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Fecioara: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Fecioara - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi unul care va decurge destul de lin pentru Fecioare. Veti demara in nou facandu-va bilantul anilor trecuti si luand o serie de masuri care sa va ajute in viitor. Intr-o atmosfera mai relaxata si mai linistita Fecioarele isi vor putea continua proiectele, demara altele noi, facand pasi marunti dar siguri pentru a-si atinge obiectivele. Influenta lui Saturn va confera o profunzime aparte si veti putea sa vedeti foarte clar ceea ce se ascunde dincolo de aparente. Saturn va confera determinarea si tenacitatea de a actiona. Puteti sa va bazati pe intuitia si luciditatea voastra. Nu-i lasati pe cei din jur sa va deruteze. Jupiter aduce in viata voastra portia de noroc de care are nevoie fiecare. In special pe plan financiar se pare ca astrele va surad si este posibil sa apara venituri neasteptate. Planeta Marte va stimuleaza intelectual, astfel ca tot ceea ce tine de dezvoltare, aprofundare, studii, cercetare este foarte bine aspectat. Mizand pe capacitatea lor analitica deosebita Fecioarele vor reusi sa creeze echilibru in viata lor pe toate planurile. Motto-ul Fecioarelor pentru anul 2015 este: “Traieste cu intensitate pastrand limitele!”

 

Horoscop Fecioara - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti simti nevoia unei schimbari. Nu a schimbarii partenerului ci a schimbarii modului in care se deruleaza relatia. Veti incerca sa reconsolidati fundatia pe care aceasta se bazeaza si sa reaprindeti flacara. Pornind de la aceasta reevaluare prima partea a anului va fi una plina de pasiune, iubire si romantism. In plan astral viata amoroasa va sta sub auspiciile planetelor Jupiter, Marte si Uranus. Veti fi mult mai fermecatori, mult mai iubitori. O perioada plina de aerul boem al dragostei. In partea a doua a anului va veti retrage putin cate putin in carapacea voastra. Veti fi o idee mai calmi si mai echilibrati. Veti trece intr-o etapa a relatiei, o etapa bazata mai mult pe maturitate, pe aspecte practice legate de viata de familie si casa. Sfatul nostru ar fi acela de a lupta sa va invingeti aceasta stare mai apatica, pentru ca alunecand incet incet este posibil sa deveniti mult prea introvertiti. Vorbiti cu partenerul si explicati-i ca aceasta stare nu tine de el si este ceva care vine din interiorul vostru. Cereti-i ajutorul si faceti-l sa inteleaga ca in aceasta perioada trebuie sa fie el mult mai activ, sa va arate mai multa dragoste si intelegere.

 

Horoscop Fecioara - Cariera 2015

Anul 2015 aduce o serie de facilitati pe plan profesional. Veti fi mult mai bine vazuti de catre sefi si veti avea o relatie mult mai buna cu acestia. Seriozitatea voastra este bine cunoscuta si puterea voastra de munca va face niste coechipieri foarte respectati si apreciati. Acesta poate fi un bun moment pentru a va consolida pozitia si pentru a demara sau continua proiecte importante pentru voi. Va puteti baza si pe intuitia voastra pentru a determina ce drum aveti de ales. Este posibil sa apara si oferte noi de munca. Analizati cu atentie si alegeti job-ul care simtiti ca este mai aproape de sufletul vostru. Fecioarele care desfasoara afaceri pe cont propriu sau in parteneriat vor avea si ele parte de o serie de oportunitati. Veti fi mult mai curajosi si va veti asuma riscuri pe care in mod obisnuit nu vi le-ati fi asumat. Si veti avea de castigat! Modul in care veti stii sa va etapizati prioritatile va fi unul deosebit de util pentru a avea succesul la care visati.

 

Horoscop Fecioara - Bani 2015

Anul 2015 pentru Fecioare se anunta unul destul de echilibrat pe plan financiar. Veti simti nevoia de a fi mai precauti si de incepe sa economisti bani pentru vremuri mai grele. Spiritul vostru cumpatat va va fi deosebit de util. Bazati-va pe analiza si instinctul vostru atunci cand doriti sa faceti orice fel de investitie. Nu va bazati pe opiniile si recomandarile tertilor, veti avea doar de pierdut. O perioada mai favorabila castigarii unor venituri suplimentare neasteptate va fi spre sfarsitul anului.

 

Horoscop Fecioara - Sanatate 2015

In 2015 veti dispune de energia necesara pentru a actiona in sensul indeplinii obiectivelor pe care vi le veti stabili. In prima decada a anului veti sta destul de bine in ceea ce priveste sanatatea si tonusul psihic. Veti fi mai optimisti si mai increzatori decat de obicei. O perioada mai aglomerata va fi a doua parte a anului. Proiectele de la locul de munca va vor solicita mult mai intens si daca nu aveti grija sa alternati munca cu perioade de relaxare si odihna veti ajunge la surmenare. Pe tot parcursul anului sfatul nostru ar fi acela de a fi foarte atenti la eventuale probleme digestive.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: