Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac noiembrie 2014

Marţi, 21 Octombrie 2014 01:06

Horoscop Rac noiembrie 2014

 

Horoscop Rac noiembrie 2014Afla horoscop Rac noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Dragoste

In luna noiembrie 2014 se anunta a fi extrem de pasionala pentru nativii Rac. Bineinteles, va sare in ajutor Soarele si planetele Saturn, Venus, Marte si Mercur. Asadar, va bucurati de influenta si prezenta acestora, cu accent deosebit spre tandrete si iubire, vitalitate si energie, senzualitate, emotie si pasiune. Cu siguranta, sunteti extrem de activi si savurati din plin orice iesire. Nu aveti nicio retinere si nu va retrageti de la nicio activitate, din contra, participati cu entuziasm. S-ar putea spune ca aventura va face cu ochiul si tentatiile sunt mari. Resimtiti acut dorinta de actiune si cucerire, dar fiti precauti si temperati-va, ratiunea trebuie sa fie mai pregnanta daca nu doriti probleme!

 

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noimebrie 2014 accentul cade spre creatie si inovatie. Manifestarile si preocuparile dvs. culturale si artistice reusesc sa va puna in valoare si chiar reusiti prin aptitudini, capacitate si expresivitate. Mai ales in prima jumatate a lunii norocul va surade si aveti sanse mari de promovare si lansare. Competitia e de la sine inteles, insa nu aveti motive de ingrijorare, Marte va sare in ajutor, prin pozitionarea sa. Nu va este usor, insa sansa va apartine si va surade. Munca in echipa, comunicarea, mobilizarea si colaborarea va duce spre succes si indeplinirea scopurilor. Financiar, lucrurile stau bine, caci beneficiati de confort si perspectiva prin intermediul prezentelor generoase a plantelelor Jupiter si Venus.

 

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Sanatate

Noiembrie 2014 pare sa fie o perioada extrem de benefica pentru dvs. Debordati de energie si nimic nu va sta in cale. Astfel, va implicati in numeroase activitati si faceti fata tuturor eventimentelor ivite, pe care le onorati cu brio. Simtiti nevoia de a sta in preajma oamenilor, de a comunica, de a va exprima in toate modurile posibile. Cu siguranta, nu ratati nicio ocazie de a iesi in aer liber, de a petrece timp alaturi de cei dragi, de a va relaxa, de a practica un sport. Toate acestea va ajuta sa va consumati energia debordanta de care beneficiati si, bineinteles, va ajuta sa scapati de stres. Totusi, nu exagerati si in a doua jumatate a lunii veti reusi sa gasiti solutii medicale la anumite probleme de sanatate cu care va confruntati si e favorabila unei diete alimentare sanatoase, precum si unor tratamente si ingrijiri cosmetice si corporale. 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: