Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara octombrie 2015

Duminică, 13 Septembrie 2015 21:19

Horoscop Fecioara octombrie 2015

Afla horoscop Fecioara octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 - Dragoste

Se pare ca luna octombrie 2015 sta sub semnul pasiunii pentru nativii Fecioara. Evident, va bucurati de influenta favorabila a planetelor Venus, Jupiter si Pluto. Venus aduce dorinta si emotie, Jupiter aduce energie si iubire, iar Pluto aduce dragoste. Vorbim despre o configuratie astrala destul de rara si foarte puternica. Instinctele primare se dezlantuie in aceasta perioada, iar elanul romantic prinde contur. Accceptati orice provocare si nu va dati in laturi de la nimic cand vine vorba de relatie. De asemenea, socializati mult, cunoasteti oameni noi si va indragostiti repede. Totusi, nu strica sa fiti mai precauti, caci tindeti spre idealizare, iar acest lucru nu va face bine. E posibil sa va indragostiti de cine nu trebuie si sa intrati in relatii nepotrivite.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 - Cariera si bani

Luna octombrie 2015 pare sa stea sub semnul succesului in plan profesional. Conjunctia Marte-Jupiter confera atat putere si incredere, initiative clare si curajoase, cat si spirit de actiune. Marte, stapanul Fecioarei, isi reia mersul direct si aduce cu sine sanse in plan financiar. In relatie cu Marte intra planeta Venus, inca de la inceputul lunii octombrie, ceea ce aduce sansa, spirit intreprinzator si potential in plan profesional. Toate aceste aspecte va influenteaza si va mobilizeaza, astfel ca actionati in vederea atingerii scopurilor cu energie si chiar ajungeti la realizari remarcabile. Surprize placute survin si in plan financiar, deoarece eclipsa de Soare aduce innoire si cresterea veniturilor.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 - Sanatate

In luna octombrie 2015 sunteti plini de energie. Buna dispozitie e la ea acasa si reusiti cu usurinta sa va creati o lume a dvs. Tot ceea ce va planificati va reuseste, fara nicio ezitare. Pur si simplu sunteti altfel, debordati de incredere in sine si energie. Totusi, nu va lasati dusi de val. In acest sens, ar fi bine sa va stabiliti anumite limite, astfel incat sa evitati excesele si imprudentele care va pot face rau. Asadar, fiti precauti caci Saturn, stapanul casei bolilor Fecioarei, sta la panda si abia astepta sa faceti un pas gresit. Cel mai bine ar fi sa adoptati un stil echilibrat de viata (alimentatie sanatoasa, timp suficient pentru odihna si relaxare, miscare si plimbari in aer liber).


Related news items:
Newer news items:
Older news items: