Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni octombrie 2015

Vineri, 04 Septembrie 2015 15:47

Horoscop Gemeni octombrie 2015

Afla horoscop Gemeni octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni octombrie 2015 - Dragoste

Luna octombrie 2015 pare sa fie extrem de animata gratie prezentei planetei Saturn. Accentul cade pe iubire si distractie. De asemenea, nativii Gemeni se bucura de prezenta favorabila a planetelor Jupiter, Marte si Venus, ceea ce aduce pasiune, dragoste, emotie si intensitate emotionala. Influente survin din partea Soarelui, ceea ce aduce energie si lumina in viata de cuplu. Nu in ultimul rand, amintim de prezenta favorabila a planetei Mercur, care isi reia mersul direct incepand cu data de 9 octombrie 2015. Vorbim despre o configuratie astrala complexa, ceea ce promite o luna intensa in plan sentimental, erotism si oferte favorabile relatiilor de cuplu.

Horoscop Gemeni octombrie 2015 - Cariera si bani

In luna octombrie 2015 lucrurile decurg excelent in plan profesional, deoarece exista o buna sincronizare intre eforturi, scop si rezultate. Evident, va bucurati de influenta favorabila a planetelor Marte (stapanul casei muncii Gemenilor) si Jupiter (stapanul casei carierei Gemenilor). Sprijin in casa carierei survine si din partea planetei Venus cu beneficii pentru oportunitate, sansa si noroc. Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare, data fiind configuratia astrala, dar preferati intimitatea si discretia. Lucrari atat la locul de munca, cat si acasa, dar fara probleme, caci primiti sustinere din partea familiei. Beneficiile majore survin in plan imobiliar (terenuri, locuinte, birouri, spatii comerciale). Succesul apare si din preocuparile cultural-artistice, marketing si advertising.

Horoscop Gemeni octombrie 2015 - Sanatate

In luna octombrie 2015 se pare ca sunteti in forma maxima. Dispuneti de mult energie, ceea ce aduce dinamism in activitati sportive si recreative. Va place sa va miscati, sa va plimbati si sa faceti miscare, sa practicati un sport, sa mergeti cu bicicleta ori cu rolele. De asemenea, va place sa dansati. Asadar, in aceasta luna nu par sa intervina probleme de sanatate. Dimpotriva, va bucurati de liniste, buna dispozitie si cumpatare. Daca va confruntati cu probleme de sanatate, e momentul prielnic sa le rezolvati. Evident, apar solutii si resurse pentru aplicarea acestora.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: