Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti octombrie 2013

Marţi, 01 Octombrie 2013 00:00

Horoscop Pesti octombrie 2013

 

Afla horoscop Pesti octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Pesti octombrie 2013 - Dragoste

Pentru nativii Pesti luna octombrie 2013 pare sa fie presarata de impliniri pe plan sentimental gratie lui Jupiter in casa iubirii si a erotismului Pestilor. Cu toate acestea, pot sa apara unele surprize, neplaceri si momente de provocare datorate unor aspecte adverse de la celelalte planete. Jumatatea a doua a lunii este mai activa si mai colorata. Prezenta lui Marte va aduce elan si pasiune, precum si atractii burste si iubiri la prima vedere. Lucrurile se schimba si pot lua o intorsatura ciudata in relatiile la distanta si in calatoriile cu caracter sentimental.

 

Horoscop Pesti octombrie 2013 - Cariera si bani

Luna octombrie 2013 pare sa fie contradictorie pentru nativii Pesti. In prima jumatate a lunii vorbim de presiune, urgente, incidente, stres mare, dar eficienta destul de buna, datorita prezentei lui Marte. Dupa 7 octombrie 2013 sansele parca vin ca prin minune, gratie lui Venus. Mai ales in a doua jumatate a lunii vorbim despre reusita, insa nu uitati sa fiti prudenti pentru a evita eventuale neplaceri si situatii de dezamagire. Cu banii stati suficient de bine.

 

Horoscop Pesti octombrie 2013 - Sanatate

In luna octombrie 2013 nativii Pesti se bucura de o stare relativ buna de sanatate. Tonusul este putin scazut in primele decade ale lunii, insa aveti suficienta energie pentru a desfasura activitati fizice placute. Cu psihicul se pare ca nu stati foarte bine si manifestati stari de stres, neliniste, temeri si grija de ceva.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: