Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iunie 2014

Marţi, 27 Mai 2014 11:57

Horoscop Scorpion iunie 2014

 

Horoscop Scorpion iunie 2014Afla horoscop Scorpion iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Dragoste

Luna iunie 2014 va fi una foarte bine aspectata pe plan sentimental pentru Scorpioni. Prezenta lui Venus pana pe 23 iunie pe casa relatiilor Scorpionilor va face ca relatiile sa evolueze intr-un mod armonios. Veti acorda o atentie deosebita relatiei de cuplu, veti interactiona mai mult, va veti petrece mai mult timp impreuna, veti consolida relatia. Veti primi si veti oferi mai multa afectiune, veti fi mai tandri si mai spontani. Influenta lui Venus va avea un efect benefic si asupra parteneriatelor si relatiilor sociale. Pentru nativii singuri, dornici de a-si cladi o relatie avem de asemenea vesti bune. Forta de seductie pe care o aveti va atrage potentiali parteneri in jurul vostru. Veti avea si capacitatea de a identifica un potential partener pentru o relatie pe termen lung. O luna iunie plina de evenimente sentimentale frumoase pe care va recomandam sa o traiti la maxim!

 

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Cariera si bani

Pe plan profesional luna iunie 2014 va fi una a analizelor, a repozitionarilor. Veti analiza cu atentie toate aspectele legate de cariera, va veti restabili prioritatile si veti lua decizii. Sunt bine aspectate activitatile legate de cercetare. Sunt posibile schimbari majore pe plan profesional. Faceti acest pas insa doar dupa ce sunteti convinsi ca decizia luata este cea corecta. Spre finalul lunii opozitia planetelor Marte-Uranus poate determina o perioada de criza pe plan profesional. In ceea ce priveste banii nu vor aparea dificultati majore. Este posibil sa faceti o achizitie sau o investitie care sa genereze mai multi bani pe termen mediu sau lung.

 

Horoscop Scorpion iunie 2014 - Sanatate

Din pacate din punct de vedere al sanatatii nu veti sta tocmai pe roze. Opozitia planetelor Uranus-Marte exercitata pe casa sanatatii Scorpionului in iunie 2014 poate readuce in prim plan afectiuni mai vechi, care vor reizbucni brutal. Mergi rapid la medic daca veti observa o deteriorare a starii de sanatate. Fiti foarte atenti si la posibile accidente. Odihniti-va si mancati cat mai sanatos pentru a va intari imunitatea si pentru a face astfel unor posibile infectii si inflamatii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: