Interferente.ro Lifestyle Moda - fashion Tendinte culori primavara 2012 barbati

Miercuri, 19 Octombrie 2011 13:58

Tendinte culori primavara 2012 barbati

 

Pantone America, autoritatea mondiala in domeniul culorilor, monitorizeaza designeri prezenti la New York Fashion Week pentru a va aduce cele mai importante tendinte in domeniul culorilor.  Raportul “Dance Into Spring 2012” pune in prim plan cele mai proeminente nuante pentru primavara anului 2012 si reprezinta un punct de referinta pentru toti cei care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu ultimele noutati in domeniul fashion.

 

Similar cu paleta pentru femei, culorile primaverii 2012 pentru barbati aduc o abordare stralucitoare si jucausa, galbenul si portocaliul situandu-se printre must-have-urile sezonului cald.

 

Culorile puternice ca Tangerine Tango si Solar Power sunt perfecte pentru persoanele care vor sa adopte o tinuta care sa reflecte incredere in sine si pofta de viata. In combinatie cu Sodalite Blue ele pot crea un look mai echilibrat. Pentru o tinuta mai neutra le puteti combina cu Starfish.

 

 

 

Primavara si vara evoca in mod natural gandul catre apele oceanelor si marilor, catre plaje linistite pentru vacante. Nuanta Hawaiian Ocean adauga stralucire oricarei tinute. Asocierea cu Dazzling Blue ridica tinuta spre noi culmi.

 

Vintage Khaki, un clasic atemporal prin chintesenta, merge cel mai bine combinat cu Granita, un rosu corpolent si robust perfect.

 

Tradewinds creeaza combinatia perfecta pentru primavara in asociere cu Dazzling Blue si Grass Green, un verde clasic care va fi cu siguranta un hit pentru cei care vor sa adopte tinute sport, pentru cei ultra activi.

 

 

Surse si adrese web utile:

http://www.pantone.com/pages/fcr.aspx?pg=20912&ca=4

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: