Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta octombrie 2016

Duminică, 11 Septembrie 2016 01:27

Horoscop Balanta octombrie 2016

Afla horoscop Balanta octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta octombrie 2016 - Dragoste

In luna octombrie 2016 se pare ca manifestati un interes sporit pentru viata de familie si cuplu. Sunteti entuziasti si determinati, tineti cont de nevoile celor dragi, iar viata de cuplu se imbunatateste vizibil in aceasta perioada. Reusiti sa depasiti stadiul de rutina in care va aflati, comunicati mult si reusiti sa preluati controlul asupra relatiei. Evident, vorbim de un suflu nou, emotie, dorinta, pasiune, bucurii si placerea de a fi in compania perechii. Daca sunteti singuri, acum e momentul sa rupeti singuratatea si sa preluati controlul. Iesiti in societate, comunicati si adoptati o stare de spirit luminoasa si modesta, dar hotarata in acelasi timp. Cu siguranta, starea de entuziasm si determinare va dubleaza indrazneala de a fi in centru atentiei, dar nu e o rusine sa va exprimati opiniile si sa faceti declaratii frumoase de dragoste.

Horoscop Balanta octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 sunteti destul de prinsi in activitate, insa nu fortati nota. E important sa va canalizati energia spre activitatile cu adevarat importante, ce au sanse de reusita. Spre binele dvs., actionati in baza unei strategii clare de actiune, avand alaturi o echipa de lucru. Stabiliti de la inceput sarcinile, actionati in baza unui plan bine conceput, comunicati si tineti la distanta neintelegerile si starile tensionate. Aparatura de la serviciu va poate juca feste, insa nu va dati batuti. E doar un mic incident neplacut, ce nu sta in calea reusitei si atingerii scopului propus. Fiti mai increzatori in fortele, talentul si potentialul dvs. si nu va fie rusine sa iesiti in fata. Cu siguranta, sefii va remarca, iar beneficiile financiare nu intarzie sa apara.

Horoscop Balanta octombrie 2016 - Sanatate

In luna octombrie 2016 debordati de energie si elan, insa ar fi bine sa nu va lasati dusi de val. Ce e prea mult strica, stiti proverbul. Incercati sa va optimizati in actiunile intreprinse, evitati incidentele si excesele de orice fel. Acordati mai mult timp pentru odihna, relaxare si miscare. Nu ar strica sa va apucati de practicarea unui sport ori sa dansati, sa recurgeti la mersul pe jos si plimbari in aer liber, etc. Evident, acestea ajuta la scaderea tensiunii arteriale, pe care trebuie sa o mentineti in cote rezonabile. Atentie maxima asupra acesteia mai ales daca stiti ca aveti probleme de acest gen. In rest, incercati sa imbinati utilul cu placutul. Nu in ultimul rand, adoptati o dieta alimentara sanatoasa si echilibrata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: