Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu februarie 2016

Miercuri, 27 Ianuarie 2016 02:17

Horoscop Leu februarie 2016

Horoscop Leu Afla horoscop Leu februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu februarie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna februarie 2016 plina de emotii si trairi intense pe plan relational. Va place sa petreceti alaturi de persoana iubita. Mai mult de atat, perechea dvs. pare sa fie centrul de actiune. Totul converge in jurul acesteia (ganduri, planuri, actiuni, etc.), iar responsabile de aceasta situatie sunt planetele Venus si Mercur, ceea ce stimuleaza comunicarea, sentimentele de iubire, buna intelegere, tandretea, etc. Vorbim despre o luna ce sta sub semnul armoniei si a caldurii familiale. Daca sunteti intr-o relatie, sunt mari sanse spre oficializarea acesteia. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Totul e sa deschideti bine ochii si sa profitati de situatie.

Horoscop Leu februarie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna februarie 2016 destul de activa in plan profesional. Socializati mult si va place sa lucrati in echipa. E unul din principalele dvs. atu-uri, iar rezultatele sunt pe masura. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Castigurile sunt frumoase si in majoritatea cazurilor survin din colaborari, asocieri si contracte. Va place provocarea si reactionati competitiv, fara sa dati in spate de la nicio activitate. Totusi, nu strica sa actionati cu calm, prudenta si modestie. Atrageti in jurul dvs. oameni de incredere, stabiliti strategii clare de actiune, impartiti sarcinile de lucru responsabil, iar obiectivele le veti atinge cu siguranta. Beneficiati de prezenta favorabila a Soarelui si a planetelor Jupiter, Mercur si Venus.

Horoscop Leu februarie 2016 - Sanatate

Februarie 2016 pare sa fie o luna destul de calma, iar starea de sanatate e destul de buna. In sfarsit scapati de neplaceri, insa nu uitati ca trebuie sa fiti cumpatati si echilibrati in tot ceea ce faceti. Mai mult de atat, nu ar strica sa incheiati socotelile cu medicii (interpretarea investigatiilor si analizelor medicale efectuate in perioada anterioara). In rest, dispuneti de energie si radiati de fericire. Pentru precautie, nu uitati de alimentatia sanatoasa si regulile de igiena. De asemenea, acordati timp pentru momentele de relaxare alaturi de cei dragi, odihniti-va suficient si nu ar strica sa faceti putina miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: