Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti ianuarie 2016

Duminică, 20 Decembrie 2015 23:10

Horoscop Pesti ianuarie 2016

Horoscop Pesti ianuarie 2016Afla horoscop Pesti ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti ianuarie 2016 - Dragoste

Luna ianuarie 2016 pare sa stea sub semnul armoniei si a implinirii in plan emotional/relational, caci beneficiati de prezenta favorabila a planetei Jupiter in casa cuplului. Daca sunteti intr-o relatie, totul decurge excelent, cu sanse reale de fericire. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea. Dar, pot sa apara si mici surprize, caci planeta Mercur se afla in ciclu retrograd, ceea ce poate aduce evolutii neasteptate, foste iubiri, incertitudini si probleme de cuplu nerezolvate. Important e sa comunicati deschis cu perechea astfel incat sa va cunoasteti reciproc cat mai bine si sa participati impreuna la evenimente culturale ori proiecte de grup.

Horoscop Pesti ianuarie 2016 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2016 va bucurati de succes in plan profesional deoarece survin influente pozitive din partea planetei Venus. Munciti mult si reusiti sa va remarcati prin idei, diplomatie, tenacitate, talent si originalitate. Totusi, evaluati bine orice situatie, fiti cu bagare de seama la oamenii pe care vi-i atrageti in jur si asigurati-va ca acestia va sustin neconditionat in contractele si parteneriatele de lucru. Urmeaza o perioada prospera ce include interferente in planurile profesionale si cultural-educative. Nu in ultimul rand, amintim ca sunt favorizate calatoriile de afaceri si munca la distanta. Financiar, lucrurile stau bine. Totusi, fiti chibzuiti in cheltuieli si aveti grija la semnarea actelor oficiale si a documentelor contabile.

Horoscop Pesti ianuarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2016 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Dispuneti de energie si ganditi extrem de optimist. Totusi, nu trebuie sa va neglijati si sa fortati nota. Spre final de luna, pot sa apara mici neplaceri caci Soarele isi face resimtita prezenta in casa bolilor Pestilor. In acest sens, ar fi bine sa evitati excesele si imprudentele de orice fel, recurgand la un stil de viata echilibrat. Adoptati un regim alimentar sanatos si pastrati ordinea in viata dvs. Dincolo de munca, e nevoie de miscare in aer liber si odihna, momente de relaxare si petrecere a timpului cat mai placut, alaturi de familie si prieteni.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: