Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion februarie 2016

Vineri, 29 Ianuarie 2016 00:53

Horoscop Scorpion februarie 2016

Horoscop Scorpion februarie 2016Afla horoscop Scorpion februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 pare sa fie destul de controversata din punct de vedere sentimental gratie influentelor survenite din partea planetelor Neptun, Venus si Marte. Pe de o parte va manifestati pasional si puneti accent pe emotie si sentiment, iar pe de alta parte mizati pe lucrurile tangibile, idealiste si iluzorii. Intr-un final, ajungeti la o stare de echilibru, reusind sa va manifestati romantic in viata de cuplu. Preferati intimitatea si linistea caminului, insa nu ratati momentele de iesire cu familia si prietenii. Daca sunteti intr-o relatie, va place sa petreceti in doi, sa comunicati si sa petreceti alaturi de prieteni. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea, caci socializati mult si relationati extrem de usor.

Horoscop Scorpion februarie 2016 - Cariera si bani

In luna februarie 2016 lucrurile decurg bine in plan profesional caci dispuneti de forta si energie din belsug. Prindeti curaj si va angajati la activitati si lucruri pe care alta data le-ati fi evitat. Dispuneti de spirit indraznet, inovator si ambitie de reusita in tot ceea ce intreprindeti. Nimic nu va sta in cale in atingerea obiectivelor stabilite. Totusi, nu va lasati dusi de val si nu actionati impulsiv. Analizati bine lucrurile si stabiliti o strategie clara de munca. De asemenea, atrageti in jurul dvs. oameni pe care va puteti baza. Nu in ultimul rand, evitati situatiile stresante si conflictele de orice fel. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Veniturile survin in principal din activitatile intelectuale si comerciale, parteneriate si contracte de colaborare.

Horoscop Scorpion februarie 2016 - Sanatate

In luna februarie 2016 dispuneti de multa energie, iar aceasta trebuie consumata. Incercati totusi sa nu va canalizati energia doar in munca. Stiti cum se spune, ce e prea mult strica. In acest sens, incercati sa stabiliti un echilibru in viata dvs. intre munca, treburi cotidiene si activitati de odihna si relaxare. Energia o puteti consuma si prin miscare, plimbari in aer liber, practicarea unui sport, etc. Energia neconsumata va poate cauza unele probleme de sanatate, precum infectii, hemoragii, raniri, accidentari ori alte inflamatii acute ori dureroase. In orice caz, incercati sa luati lucrurile cu calm, fara stres si evitati pe cat e posibil situatiile contradictorii, conflictuale. Nu va fac bine deloc sanatatii!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: