Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator ianuarie 2016

Vineri, 18 Decembrie 2015 00:44

Horoscop Varsator ianuarie 2016

Horoscop Varsator ianuarie 2016Afla horoscop Varsator ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator ianuarie 2016 - Dragoste

In luna ianuarie 2016 nu va aflati in elementul dvs. forte din punct de vedere relational/emotional, caci va aflati sub influente planetare nefavorabile vietii de cuplu. Astfel, ar fi bine sa priviti lucrurile cu ratiune si calmitate. Nu va faceti iluzii desarte si luati lucrurile asa cum vin de la sine, fara sa fortati nota. Oricum, manifestati interese ce au legatura mai mare cu latura profesionala si latura sociala, decat cea emotionala. Va place sa comunicati, de aceea preferati iesirile in societate. Nu ratati nicio ocazie de socializare, indiferent de tematica, si preferati sa fiti insotit de perechea dvs. la aceste activitati. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Varsator ianuarie 2016 - Cariera si bani

Ianuarie 2016 pare sa fie o luna benefica in plan profesional pentru nativii Varsator, mai ales ca beneficiati de prezenta favorabila a planetei Marte. Accentul cade pe munca de echipa, asocieri si colaborari, iar succesul va surade tocmai din asemenea colaborari si afaceri de grup. In orice caz, atuurile dvs. sunt: originalitatea, creativitatea, spiritul competitiv, curajul, tenacitatea si ambitia de care dati dovada in organizarea si desfasurarea activitatilor. Adesea, va lasati dusi de val si treceti limita rezonabila/optima. Uneori riscati mult, actionati impulsiv, fara sa stati pe ganduri si fara sa analizati deciziile. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Varsator ianuarie 2016 - Sanatate

In luna ianuarie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte din punct de vedere fizic. Asadar, nu ar strica sa acordati o atentie marita asupra starii personale de sanatate, deoarece sunteti supusi unor riscuri de imbolnavire. In cea mai mare parte, neplacerile si probleme ce pot sa apara au legatura cu afectiunile respiratorii si cele nervoase. De asemenea, acordati atentie in manuirea instrumentelor ascutite de lucru si grija la drum, caci pot surveni accidente din neatentie, negjijenta si neindemanare. In rest, adoptati un stil de viata sanatos si echilibrat, cu tot ceea ce implica: relaxare, odihna, miscare, intalniri cu familia si prietentii, etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: