Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti 2014

Sâmbătă, 28 Decembrie 2013 07:38

Horoscop Pesti 2014

 

Horoscop Pesti 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Pesti: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Pesti Previziuni generale

Anul 2014 aduce pentru nativii Pesti vesti bune, realizari frumoase si prosperitate pe plan profesional. Astrele va sunt favorabile, insa nu ar strica daca v-ati pune mintea la contributie. Uneori, va place sa va cufundati in melancolie si visare, datorita lui Neptun, insa in acest fel nu veti realiza multe. Trebuie sa va mobilizati, sa va motivati si sa depuneti ceva eforturi pentru reusita. Acest fapt persista pana prin luna iulie 2014, dupa care Jupiter va avea grija sa va bage in viteza. Relational si sentimental, prima jumatate a lunii este destul de tumultoasa, in timp ce a doua jumatate a anului 2014 aduce entuziasm si multe peripetii. In privinta banilor nu trebuie sa va ingrijorati. Axa financiara a Pestilor sta sub opozitia Marte-Uranus si axa nodurilor Lunii. Depuneti eforturi sa sporiti castigurile, aveti in minte numeroase proiecte ce implica manevre bancare importante. Astfel, aveti sanse sa castigati mult, insa fiti cumpatati deoarece puteti pierde la fel de mult. Nu va precipitati in afaceri, nu cedati usor, nu reactionati impulsiv, sfatuiti-va cu specialisti, faceti planuri si analizati bine lucrurile inainte de a lua decizii. Fiti atenti mai ales in perioada martie-mai 2014 cand Marte este retrograd, iar deciziile luate pot cauza efecte dezastruoase.

 

Horoscop 2014 - Pesti Dragoste

In anul 2014 nativii Pesti se bucura de predispozitiile romantice oferite prin prezenta lui Neptun. Sunteti capabili sa visati, sa sperati, sa fiti liberi, sa va inflacarati si sa investiti in lucruri reale si iluzorii, crezand ca totul este o poveste. Prima parte a anului 2014 aduce entuziasm, incredere, putere de seductie si aventura gratie lui Jupiter. Daca sunteti intr-o relatie stabila, profitati de acest lucru si imbogatiti-va viata de cuplu, experimentati noi senzatii. Jupiter aduce nu doar senzualitate, ci si fertilitate, asa ca va puteti astepta la o eventuala sarcina si chiar o nastere. In lunile ianuarie-februarie 2014 dragostea are legatura cu prietenia, activitatile colective, conferintele, congresele, spectacolele la care participati. O Alta perioada intensa se anunta pentru lunile iunie-iulie 2014, anuntand o puternica incarcatura pasionala-erotica. Incepand cu luna august lucrurile revin la normal.

 

Horoscop 2014 - Pesti Cariera

Nativii Pesti se bucura in prima parte a anului 2014 de febrilitate financiara, avand reale preocupari pentru investitii, tranzactii si contracte cu mediile de afaceri, cu bancile, cu asigurarile sau fiscul. Axa bancara este favorizata gratie lui Marte si Uranus, planete pline de initiativa si extrem de dinamice, care va vor impinge sa actionati in forta. Totusi, nu va grabiti si fiti atenti, deoarece Marte si Uranus sunt deopotriva si planete rebele, aventuroase, greu de control. Daca acestea iau o intorsatura gresita, pot sa apara conflicte de bani si pabuge destul de mari. Fiti foarte atenti in perioada martie-mai 2014, cand Marte este retrograd. In aceasta perioada ar fi bine sa manifestati prudenta, sa nu luati bani cu imprumut, sa nu faceti credite, sa nu initiati operatiuni bancare ample. Puteti insa spera si efectua demersuri pentru a accesa fonduri nerambursabile sau a recupera ceva ce va apartine. Oricum, va fi o perioada cu stres. Pe parcusul intregului an pot sa apara colaborari la distanta si veti manifesta succes in activitatile culturale, intelectuale si stiintifice, insa cu rabdare, profunzime, efort si concentrare. Incepand cu luna iulie 2014 presiunile financiare sa risipesc, astfel ca in a doua jumatate a anului veti lucra cu drag si fara mare efort, reusind sa fiti apreciati si recompensati pe masura. De asemenea, apar ocazii de avansare sau puteti gasi un nou job mai bun ori un al doilea job. Succesul vine spre finalul anului, in perioada noiembrie-decembrie 2014.

 

Horoscop 2014 - Pesti Sanatate

Datorita faptului ca sunteti extrem de sensibili si traiti la maxim orice actiune intreprinsa si eveniment la care participati, fiind marcati de emotii, pe parcursul anului 2014 este posibil sa aveti de suferit. Incercati sa va stapaniti emotiile, sa traiti mai relaxati, fara multe grije, fara teama ca puteti gresi. In acest fel, psihicul dvs. nu va fi afectat. Dezamagirile care pot sa apara se rafrand rapid asupra organismului, mai ales pe fondul unei alimentatii gresite si a lipsei somnului.


Newer news items:
Older news items: