Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator mai 2014

Miercuri, 30 Aprilie 2014 00:30

Horoscop Varsator mai 2014

 

Horoscop Varsator mai 2014Afla horoscop Varsator mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2014 destul de linistita, mai ales in prima saptamana. Se pare ca Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, indeamna – prin pozitia sa – spre o viata intima si mai retrasa fata de ochii lumii. Accentul cade pe sentiment, emotie, familie si casa. Beneficii apar si prin tranzitul lui Mercur in casa dragostei, incepand cu data de 7 mai. Atmosfera se invioreaza, prindeti parca elan si manifestati tendinte spre flirt, atitudine jucausa, fiind deschisi provocarilor si comunicarii. Spre finalul lunii lucrurile converg spre aventura, senzualitate, romantism si pasiune, caci Soarele intra in casa dragostei Varsatorului.

 

Horoscop Varsator mai 2014 - Cariera si bani

Luna mai 2014 este extrem de benefica nativilor Varsator, in principal datorita creativitatii manifestate in plan intelectual. Se pare ca dispuneti de numeroase idei, care mai de care mai ingenioase, noi si originale, ceea ce va favorizeaza mai ales in activitatile literare, stiintifice si chiar informationale, legate de prelucrarea si transmiterea datelor. Afacerile decurg excelent, iar spiritul dvs. de convingere si expresivitate sunt de neinlocuit. Participati la negocieri si aveti succes, tineti discursuri cu destul de mare usurinta, sustineti interviuri sau examene orale cu o lejeritate extraordinara. Totusi, trebuie sa dispuneti de rabdare si aprofundare, mai ales in privinta studiilor. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Varsator mai 2014 - Sanatate

Se pare ca in luna mai 2014 dispuneti de forta si energie din belsug. Va bucurati de o stare excelenta de sanatate, insa nu trebuie sa exagerati. Fiti precauti, nu faceti excese de niciun fel, caci sunteti predispusi spre o oarecare incordare nervoasa. Bine ar fi, asadar, sa mai luati cate o pauza de munca pentru relaxare si odihna. Prezenta lui Jupiter in casa sanatatii Varsatorului e ca o sabie cu 2 taisuri, pe de o parte va sustine fizic, de pe alta parte va avertizeaza sa fiti precauti. Deci, atentie marita!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: