Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec august 2014

Marţi, 22 Iulie 2014 17:31

Horoscop Berbec august 2014

 

Horoscop Berbec august 2014Afla horoscop Berbec august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec august 2014 - Dragoste

Iese soarele pe plan sentimental pentru nativii Berbec. Plecarea lui Marte si disparitia influentei asupra casei cuplului Berbecilor va avea un efect benefic. Dupa 8 luni in care a marcat major acest segment Marte lasa loc liber lui Jupiter. Astfel, se anunta o perioada plina de pasiune si erotism pentru Berbeci. In plus prezenta si influenta Soarelui, lui Mercur si Venus anunta o luna senzationala. Veti straluci si veti atrage ca un magnet. Veti fi mult mai deschisi, acum este un moment prielnic pentru a aborda si rezolva problemele din cuplu. O vacanta romantica este nemaipomenit de bine venita si va reaprinde flacara pasiunii. Pentru nativii Berbec singuri este momentul prielnic pentru a-si intalni sufletul pereche. Deschideti bine ochii si lasati-va purtati de sentimente.

 

Horoscop Berbec august 2014 - Cariera si bani

Casa carierei Berbecului va sta in august 2014 sub influenta lui Marte si a lui Saturn. Astfel, luna august va fi una in care veti da dovada de o mare ambitie, va veti stabili foarte bine prioritatile si veti actiona pentru a va atinge obiectivele pe termen scurt si mediu. Ca urmare a profesionalismului pe care il veti dovedi este posibila si aparitia unor posibilitati de avansare in cariera si de crestere a veniturilor. Pot aparea si oportunitati de schimbare a locului de munca sau pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca este posibil sa apara prilejul favorabil de a intalni oameni care sa ii ajute si astfel sa-si gaseasca o slujba. Luna august 2014 nu este insa favorabila pentru accesarea unui credit, speculatii finaciare sau alte castiguri facile. Veti avea bani dar va trebui sa munciti pentru ei.

 

Horoscop Berbec august 2014 - Sanatate

Veti da dovada de o mare vitalitate in luna august 2014. Conjunctura astrala este una favorabila si pentru majoritatea nativilor Berbec nu se anunta complicatii in ceea ce priveste starea de sanatate. Profitati de aceasta luna de vara pentru a va relaxa, a face drumetii in natura sau pentru a pleca intr-un concediu. Fiti insa foarte prudenti pentru ca conjunctia Marte-Saturn va face a fi predispusi la eventuale accidente.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: